Jaga:
Autor: foundME • 28. august 2020
Jaga:

Eesti meditatsiooniäpp võitis ülemaailmsel konkursil esikoha

Foto: ZUMA Press/Scanpix
Eesti teadvelolekurakendus Synctuition võttis ülemaailmsel IT World 2020 auhindade jagamisel terviseteenuste esikoha.

IT auhindadega tunnustatakse tähelepanuväärseid tehnoloogiaid, innovaatoreid ja ettevõtteid IT sektoris. Synctuition tuli oma kategoorias võitjaks sadade teiste tervisetoodete ja –teenuste seast.

„Synctuitioni eesmärk on alati olnud parandada ja arendada inimeste vaimset tervist. Viimase poolaasta turbulentsetes oludes on ka ühiskonna vaimne tervis suurema surve all kui kunagi varem, sest elame pidevas teadmatuses, mida võimendab negatiivne uudisvoog,“ ütles Synctuitioni kaasasutaja Allan Eesmaa.

Eesmaa sõnul on pandeemia ja eneseisolatsioon pannud inimesed proovima erinevaid võimalusi stressi maandamiseks.

Käesolev aasta on olnud alustava Eesti idu kasvu seisukohast tormiline, sest lisaks maineka auhinna võitmisele tõusis omakapitalil loodud rakendus konkureerivate miljardihiidude ees USA kolme enim allalaaditud meditatsioonirakenduse hulka ning värske statistika põhjal on sellel võrreldes põhiliste konkurentidega ka rohkem igapäevaseid reaalseid kasutajaid.

Synctuition aitab 3D helirännakute abil maandada stressitaset, tõsta keskendumisvõimet ning parandada unekvaliteeti. Tehnoloogiline lahendus on väljaarendatud koostöös neuroloogide, helitehnikute, meditatsiooniekspertide ja psühholoogidega.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111