Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 1. september 2020
Jaga:

Õhutaksod ja lumerobotid tungivad meie argipäeva

Saksa ettevõtte Lilium arendatav õhutakso New Yorgi kohal lendamas. Sõidukit on testitud juba ka Helsingis.
Foto: Robin Runck
Deep tech ehk süvatehnoloogia ettevõtete lahendused on muutmas linnaruumi, internetiavarustes toimuvat, toidu tellimist või uudiste lugemist, tõdesid Äripäeva raadio saates „Ükssarvikute kasvulava“ Tehnopol Startup Inkubaatori juht Kadri Tammai ning idufirma Sentinel kaasasutaja ja juht Johannes Tammekänd.

Kosmosetehnoloogia, robootika ja tehisintellekt on suhteliselt kauged ja valdkonnaga mitte seotud inimesi justkui mitte puudutavad sõnad. Ometi mõjutavad robootikat, masinõpet, tehisintellekti kasutavad idufirmad ja nende tooted, teenused juba suurel määral meie elu, nentisid saatekülalised.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111