Autor: Karl-Eduard Salumäe • 1. oktoober 2020
Ainult tellijatele

Rain Rannu Bolti ja TransferWise’i edust: see on vaid jäämäe tipp

Ingelinvestor Rain Rannu.
Autor: Raul Mee

Neljapäevases hommikuprogrammis rääkisime ingelinvestori, investeerimisfondi Superangel partneri Rain Rannuga sellest, mida välja lugeda sellest, et Rikaste TOPi tipu on vallutanud idufirmade omanikud. Rannu sõnul pole tegemist millegi üllatuslikuga, kuna laias maailmas on sarnaste edetabelite tipus samuti tehnoloogiafirmad.

Nimelt selgus täna avaldatud Rikaste TOPist, et ka sellel aastal võitsid edetabeli TransferWise’i asutajad Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus, kelle varade väärtus on südasuvise tehingu toel kasvanud kiires tempos. Kolmandal kohal oli Bolti asutaja Markus Villig ehk esimest korda võtsid kogu esikolmiku endale noored tehnoloogiaettevõtjad.

Meie partnerite lood:
kõik Hedman Partnersi lood
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
AS Äripäev
Vana Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111
54c08b9-07.05.21-08:40