Jaga:
Autor: Karl-Eduard Salumäe • 1. oktoober 2020
Jaga:

Rain Rannu Bolti ja TransferWise’i edust: see on vaid jäämäe tipp

Ingelinvestor Rain Rannu.
Foto: Raul Mee
Neljapäevases hommikuprogrammis rääkisime ingelinvestori, investeerimisfondi Superangel partneri Rain Rannuga sellest, mida välja lugeda sellest, et Rikaste TOPi tipu on vallutanud idufirmade omanikud. Rannu sõnul pole tegemist millegi üllatuslikuga, kuna laias maailmas on sarnaste edetabelite tipus samuti tehnoloogiafirmad.

Nimelt selgus täna avaldatud Rikaste TOPist, et ka sellel aastal võitsid edetabeli TransferWise’i asutajad Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus, kelle varade väärtus on südasuvise tehingu toel kasvanud kiires tempos. Kolmandal kohal oli Bolti asutaja Markus Villig ehk esimest korda võtsid kogu esikolmiku endale noored tehnoloogiaettevõtjad.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111