Jaga:
Autor: Pille Ivask • 26. oktoober 2020
Jaga:

Ühisrahastuse uued reeglid hakkavad turgu puhtaks riisuma

Crowdestate'i juht Loit Linnupõld
Autor: Eiko Kink
Euroopa Liidu uued tegevusluba nõudvad reeglid ühisrahastusportaalidele teevad asjaosaliste sõnul turgu korda, kuid väiksematele portaalidele võib uus määrus anda surmahoobi. Funderbeami kogemuse järgi võib litsentsi saamine võtta aega isegi aasta.

Euroopa Liit on pärast aastaid üritamist saamas viimaks ühisrahastusel kõrvust kinni, mis toob kaasa nii uusi võimalusi kui ka piiranguid, kirjutab Äripäev. Suurima muudatusena hakkavad ühisrahastusportaalid vajama tegevusluba. See muudab suurtele neist elu isegi lihtsamaks, väiksematele aga võib tähendada netikaabli väljatõmbamist. Ja kõige tähtsamana - investorite jaoks muudavad uued reeglid ühisrahastuse maailma oluliselt.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Liina Leiten
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5184004
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111