Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 10. november 2020
Jaga:

Idufirmade juhid: juhi ja alluva tüüpi suhted on sellest aastast minevik

Pipedrive´i tehnoloogiajuht Sergei Anikin.
Foto: Jarek Jõepera
Eesti idufirmade käive on tänavu kasvanud enam kui poole miljardi euroni, ometi on tulnud ka idudel teha kiireid kannapöördeid ja kohaneda koroonakriisis uute muutunud oludega. Bossi ja alluva stiilis juhtimine tapab idufirma asutajate sõnul ideed ja arengu ja peab nüüdsest jääma minevikku, selgus foundME küsitlusest.

Koroona-aasta on toonud suuri muutusi paljudesse ettevõltussektoritesse. Turismi- ja toitlustussektori käive on kukkunud pea nulli, samas kui paljud tehnoloogiasektoris tegutsejad naudivad käibe, kasumi ja kliendinumbrite jätkuvat kasvu.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111