Jaga:
Autor: foundME • 18. november 2020
Jaga:

Iduettevõtjate rajatav tehnoloogiakool otsib juhti

Ettevõtja ja investor ning kooli üks asutajatest Rainer Sternfeld.
Foto: Kaspar Allik
Iduettevõtjate Taavet Hinrikuse, Marek Kiisa, Martin Villigu ja mitme teise IT-äriga seotud inimese koostöös rajatav ja järgmisel sügisel tööd alustav Jõhvi tehnoloogiakool otsib juhti.

“Uue põlvkonna tehnoloogiakooli käimalükkamine, meeskonna kujundamine, õppeprogrammi juurutamine, esimese kohordi väljaõpe ning edukale karjäärile suunamine võiks õigele inimesele olla tõeline väljakutse,” ütles üks kooli asutajatest Rainer Sternfeld. “Ootame kandideerima neid, kel huvi arendada tehnoloogiaharidust ning kogemust luua toimiv kogukond kooli, piirkonna ja tehnoloogiasektori vahel.”

Jõhvi tehnoloogiakooli asutajad ja eestvedajad on Taavet Hinrikus, Marek Kiisa, Mari-Liis Kitter, Maarja Pehk, Merlin Seeman, Rainer Sternfeld, Ede Tamkivi ja Martin Villig.

Rahvusvahelisel 01 Education System (01Edu) programmil töötama hakkav kool pakub 200 huvilisele aastas võimalust omandada tasuta praktiline IT-haridus. Õppetööga koos pakub kool õpilastele tasuta elamispinda, mentoreid ning võimalust õppetöö vältel tutvuda erinevate tööandjatega, kes otsivad enda kiiresti arenevatesse tehnoloogiaettevõtetesse uusi töötajaid. Sarnase mudeliga koole on üle maailma lõpetanud rohkem kui 40 000 inimest.

“Uue koolijuhi esimene ülesanne on oma meeskonna loomine," ütles Sternfeld. Uus koolijuht saab ametisse asuda 1. jaanuarist (või hiljemalt veebruaris 2021) ja tema põhipalgaks saab 3500 brutotasuna. Kandideerimise tähtaeg on 1. detsember.

Jõhvi tehnoloogiakool on 2021. aasta sügisel Jõhvis avatav uudne iseõppel põhinev täiskasvanute programmeerimiskool. Asutajate soov on mitmekesistada Eesti haridusmaastikku ning pakkuda kohalikele inimestele ja Ida-Viru regioonile tervikuna uusi arenguvõimalusi.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli foundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111