Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 15. detsember 2020
Jaga:

Taavi Tamkivi tegutseb detsembrist uues rollis

Salv Technologies asutaja ja tegevjuht Taavi Tamkivi.
Foto: Jake Farra
FinanceEstonia ühte kuuest fookusvaldkonnast asub detsembrist vedama Salv Technologies asutaja ja tegevjuht Taavi Tamkivi.

Töörühma eesmärk on siinsetele fintech-ettevõtetele rahvusvahelist kasvu võimaldava keskkonna eest seismine, selleks vajalike kontaktide loomise toetamine ja kohaliku kogukonna kaasamine ja arendamine.

Taavi Tamkivi sõnul on FinanceEstonial oluline roll Eesti finantsinnovatsiooni soodustava keskkonna arengul. Tööd selle nimel on plaan jätkata ka uuel aastal.

Seotud lood
Tehnoloogiaidu Salv kaasas 1,5 miljonit eurot

“Viimastel aastatel on finantstehnoloogia valdkond Eestis jõudsalt kasvanud, nii uute tegijate kui ka olemasolevate ettevõtete arengu ja innovatsiooni näol. Kuigi meie ettevõtted on ka maailmas juba tunnustust kogunud, siis saab veel palju ära teha, et toetada siinsete ettevõtete suuremat ekspordivõimekust välisturgudele,” rääkis Tamkivi järgmise aasta ühest fookusteemast valdkonna juhina.

“Samuti soovime veelgi enam aktiveerida kohalikku fintech-kogukonda, nii uute liikmete kui ka olemasolevate suurema kaasamise näol,” lisas ta.

Taavi Tamkivi on 2018. aastal asutatud rahapesuvastase võitlusega tegeleva finantstehnoloogia ettevõtte Salv Technologies asutaja ja tegevjuht. Varasemalt on Tamkivi aidanud üles ehitada pettuste ja rahapesu vastu võitlemise tehnoloogiat ja tiime nii Skypes kui TransferWise’is.

Tamkivi valiti oktoobris ka FinanceEstonia juhatusse. Valdkonna senine juht Kaido Saar asus möödunud kuul ametisse FinanceEstonia juhatuse esimehena.

FinanceEstonia on 2011. asutatud finantssektori esindusorganisatsioon ja koondab enam kui 90 liiget. Klastri töö keskendub Eesti finantssektori arendamisele läbi kuue fookusvaldkonna ja töögrupi tegevuse: kapitaliturud, finantstehnoloogia, ühisrahastus, krediidiandjad- ja vahendajad, kogumispension ning privaatpangandus.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli foundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111