Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 18. detsember 2020
Jaga:

Riskikapital mõjub idufirmale kui raketikütus

Foto: Pixabay
Hiljuti selgus Soomes läbiviidud uuringust, et era- ja riskiinvestorite kapitali kaasavate põhjanaabrite ettevõtete käive kasvab konkurentidest keskmiselt üheksa korda kiiremini. Saates "Ükssarvikute kasvulava" räägime sellest, milline on seis Eestis.

Eesti era- ja riskikapitali investoreid ühendava EstVCA tegevjuhi Kadri Lindpere ning KPMG Baltics juhtivkonsultandi Taavi Pahapilliga tuleb lisaks juttu veel sellest, kuidas ja miks riskikapital ettevõtted kiiremini kasvama paneb, mida tähendab tänases maailmas tark raha ja roheline raha, kui suured on täna Eesti riskikapitalifondide mahud, milliseid suuri tehinguid tänavu on tehtud ja mida võiks tulevik riskikapitalifondidele ja idufirmadele rahakaasamise osas tuua.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111