Jaga:
Autorid: Maarja Karlson, Signe Sillasoo • 30. detsember 2020
Jaga:

Idusektori 2020. aasta: šokist ja koondamistest rekordite ja viienda ükssarvikuni

Eesti sai tänavu endale viienda ükssarviku ehk ettevõtte, mille väärtus on üle miljardi euro. Pildil Pipedrive´i asutajad (vasakult tagumisest reast) Ragnar Sass, Urmas Purde, Martin Tajur, Timo Rein ja Martin Henk.
Foto: Pipedrive
Aastal 2020 sarnanes pea kõigi inimeste igapäevaelu eluga alustavas start-up´is – palju on teadmatust ja ebakindlust, piir töö- ja pereelu vahel on hägustunud ning tuleb valmis olla pivotima ehk käigu pealt kiireid muutusi tegema ja suunda muutma.

Kuna iduettevõtted on sellise rütmi ja tingimustega harjunud, siis saadeti tänavu idusektoris korda palju suuri ja olulisi asju: Eesti sai viienda ükssarviku, kriisist hoolimata kaasati edukalt raha, koondati ja taas värvati, toimusid ülemaailmsed häkatonid, saadi tunnustust nii Eestist kui ka välismaalt ning loodi uusi idusid.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111