Jaga:
Autor: Priit Pokk • 9. veebruar 2021
Jaga:

Harju Elektri juhti rabas Skeletoni vallandatud aktsia hinnaralli

Harju Elektri juht Tiit Atso selgitas, et Harju Elektri investeering Skeletoni võib kerkida suuremaks kui Harju Elektri väärtus. See pole ettevõttele midagi uut, ettevõttel on varemgi selliseid finantsinvesteeringuid olnud, rääkis ta.
Foto: Liis Treimann
Investorid panid eelmisel nädalal Harju Elektri aktsia rallima, kui avastasid tänu Äripäeva artiklile, et tööstusfirmale kuulub tükk võimalikust tulevasest ükssarvikust Skeleton.

Harju Elekter tegi pikaajalise strateegilise investeeringu superkondensaatorite arendamise ja tootmisega tegelevasse firmasse Skeleton Technologies Group OÜ juba 2015. aastal. Harju Elektri osalus ettevõttes on 7,64%. Kuidas näeb rallit Harju Elektri juht Tiit Atso, seda selgitas ta hommikuprogrammis.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111