Jaga:
Autor: Kristel Härma • 23. veebruar 2021
Jaga:

Maailma suurim naftatootja pani silma peale Eestis loodud firmale

Natufia juht Gregory Lu kolis oma ettevõtte Saudi Araabiasse. Tubane taimekasvatus, mis Click & Grow abil tuttavaks saanud, on liikunud külmkapikujulisse kappi, mida saavad praegu veel endale lubada vaid need, kes 10 000 dollari eest taimekasvatust kalliks lõbuks ei pea.
Foto: Liis Treimann
Saudi Araabia meelitas Eestis asutatud firma enda juurde, silma on peale pannud maailma suurim naftatootja.

Märtsikuus, kümme päeva enne eriolukorra väljakuulutamist Eestis räägib Eestis mitte liiga hästi tuntud idufirma Natufia asutaja Gregory Lu firma Mustamäel asuva kontor-arenduskeskuse-tootmishoone ruumides õige pea lõpule jõudvast rahastusest. Poole vajaminevast rahast annab nutikate taimekasvatusseadmete tootjale ei keegi muu kui maailma üks kõige väärtuslikum börsifirma – planeedi suurim naftatootja Aramco.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111