Jaga:
Autor: Priit Pokk • 26. veebruar 2021
Jaga:

Bolti ja Uberi taksojuhid võivad saada õiguse "kartelli" moodustada

Praegustes seaduste juures kui platvormimajanduse töötajad sooviksid oma töötingimuste üle läbi rääkida tähendaks see, et tegemist oleks justkui "kartelliga", kuna tegutsetakse ettevõtjatena. Selles osas võib Euroopa Liidu üleselt tulla muutusi.
Foto: Andras Kralla, Estel Eli
"Fookuses Euroopa majandus" saates tuli seekord jutuks sotsiaal- ja tööpoliitika - kas ja milline peaks Euroopa Liidu mõju selles olema ning milline hakkab välja nägema idufirmade tulevik uute nõuete keskel.

Saates kuuleb, kui palju peaks Euroopa Liit sotsiaal- ja tööpoliitikas rolli mängima? Kas tulekul on ühtsed reeglid miinimumpalgale? Kas Bolt, Uber ja teised platvormiettevõtted peavad arvestama uute nõuetega? Millist rolli mängib sotsiaalpoliitika rohepöördes? Mis on transpordireformi õppetunnid?

Neil teemadel arutlevad saates europarlamendi liikmed Marina Kaljurand ja Yana Toom. Saadet juhib Priit Pokk.

Kuula saadet siit:

Saadet toetab Euroopa Parlament.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli foundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111