Autor: foundME • 12. märts 2021

Cleveron toob turule erapakiautomaadid

Cleveroni uus erapakiautomaat.
Autor: Mikk Mihkel Vaabel

Cleveron teatas, et toob müügile uue erapakiautomaadi ning rajab üle-eestilise pakiautomaatide võrgustiku.

Cleveron on erapakiautomaati testinud Viljandis ja Harjumaal ligi kolm aastat kui tulevikuvisiooni, kuid koroona tulek suurendas huvi isikliku pakikapi vastu üle Eesti. Kui eriolukorras toodi erilahendusena turule spetsiaalselt väikeettevõtetele mõeldud pakiautomaat, siis jätkus töö ka eraisikute kapi juures.

FoundME.io toetajad:

„Meie prototüüplahendust on kasutanud kokku ligi 500 klienti ja koos nendega oleme saanud teenust täiuslikumaks arendada,“ selgitas Cleveroni avatud võrgu juht Arti Kütt. „Alates tänasest pakume uut, taskukohase hinnaga erapakiautomaadi teenust kõikidele era- ja ridaelamu elanikele üle Eesti.“

Erapakiautomaat mahutab 160 liitrit ehk kokku umbes neli kilekotitäit kaupa. Sellest pool on termotsoon, mis hoiab vastavalt vajadusele kas jahedust või soojust, ja teine pool mõeldud pakkidele, mis ei ole temperatuuritundlikud. Lisaks on veel eraldi postkastiala kirjade ja ajalehtede jaoks. Eraisik saab rentida pakikapi 9,90 euro eest kuus. „Hetkel teeme ettevalmistusi, et välja tulla spetsiaalselt kortermajadele loodud lahendusega,“ avas Arti Kütt tulevikuplaane.

Faktid

Cleveron on Viljandi tehnoloogiafirma, mis arendab pakiautomaate ja -roboteid jaekauplejatele üle maailma, neist kuulsamad on Walmart, Zara ja Carrefour.

Ettevõtte eesmärgiks on turule tuua ka isesõitev robotkuller, mille kaugjuhitavad prototüübid teevad Viljandi tänavatel juba testsõite.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111
42e2f1c-09.11.21-14:52