Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 23. märts 2021
Jaga:

Eestlase kaasasutatud idu ID.me sai ükssarvikuks

Tanel Suurhans
Autor: ID.me
Identifitseerimisega tegelev Ameerika idufirma ID.me, mille asutajate hulka kuulub tehnoloogiajuhi ametis Tanel Suurhans, kaasas investoritelt 100 miljonit dollarit ja liitus sellega ükssarvikute klubiga, kirjutab Forbes.

Kui Ameerikas soovib mõni California elanik muuta kohaliku autoregistrikeskuse lehele sisse logides näiteks oma aadressi, siis suure tõenäosusega kasutab ta selleks idufirma ID.me tarkvara. Ettevõtte tegevjuhi Blake Halli sõnul on 38 protsendil osariigi elanikest täna juba ID.me konto. Niisamuti saab tehnoloogiat kasutada muude riigiasutuste digikanalitesse sisse logides, kus on vaja enda isik tuvastada.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111