Jaga:
Autor: foundME • 1. aprill 2021
Jaga:

Hankekeskkonna idufirma Holt.ee laienes Leetu

Holt.lt meeskond.
Eesti start-up Holt.ee, mis on hankekeskkond, kus era- ja juriidilised isikud saavad korraldada hankeid, olgu selleks ehitus, remont, abitööd, eritellimusel mööbli või kodutekstiili valmistamine ning ehitusmaterjalide ost, laienes Leetu.

Holt.ee reklaamib end Eestis kui soodsaimat ja funktsionaalseimat hankeportaali pakkudes paindlikku kasutajakogemust, sest hanke korraldajal ei ole kohustust valida töö teostajat saabunud pakkumiste hulgast ning samas ei koorma portaal teenusepakkujat hanke võidu korral ühegi teenustasuga. Samadel alustel avati hankeportaal ka Leedus. Portaali domeeni nimeks sai Holt.lt.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111