Autor: Rivo Sarapik • 16. aprill 2021
Ainult tellijatele

Koit Brinkmann KredExi skandaalist: miks on vaja ajada mingit häma?

Äripäeva uuriva toimetuse juht Koit Brinkmann.
Autor: Erik Prozes

Äripäeva ajakirjanik Koit Brinkmann kirjutas, kuidas KredExi siseauditist selgus, et Startup Estonia programmi endise juhi Maarika Truu käe all oli programmi finantsseisus korralagedus. Brinkmanni hinnangul võiksid asjaosalised häma ajamise asemel lihtsalt probleemi tunnistada.

Truu juhtimise all ületasid kulud Startup Estonia programmi eelarvet 1,3 miljoni euroga. Brinkmanni sõnul on suure puudujäägi taga ka objektiivseid põhjuseid, kuid osa allikate sõnul ei olnud keegi kunagi programmi auditeerinud. „Selliseid üllatusi ei tohiks avaliku raha kasutamisel ette tulla,“ ütles Brinkmann.

Meie partnerite lood:
kõik Hedman Partnersi lood
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
AS Äripäev
Vana Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111
54c08b9-07.05.21-08:40