Jaga:
Autor: foundME • 4. mai 2021
Jaga:

Bolt avas Eestis autorendi teenuse Bolt Drive

Bolti asutaja ja tegevjuht Markus Villig tutvustab uut teenust.
Alates tänasest pakub Bolt Eestis autorendi teenust Bolt Drive, Tallinn on esimene linn maailmas, kus ettevõte uue teenuse käivitab. Bolt plaanib sel aastal investeerida üle 20 miljoni euro, et uut ärisuunda teistele Euroopa turgudele laiendada.

“Meie linnaruumi üks suurimaid murekohtasid on eraautode suur maht, mis lisaks keskkonna kahjustamisele põhjustab ummikuid ja parkimisprobleeme. Tahame pakkuda taskukohast alternatiivi, et inimesed valiksid isikliku auto asemel üha enam vajaduspõhiseid transpordiviise. Selleks peame neile pakkuma erinevaid võimalusi oma transpordivajaduste katmiseks. Autorent on just see puuduv lüli meie senises tooteportfellis,” ütles Bolti asutaja ja tegevjuht Markus Villig.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111