Jaga:
Autor: foundME • 10. mai 2021
Jaga:

Eesti iduettevõtte nutilahendus kaitseb isikuandmete kuritarvitamise eest

SmartTel Plusi kaasasutaja Denis Shiroki.
Eesti iduettevõte SmartTel Plus on loonud nutilahenduse, millega on võimalik petturite ja pahatahtlike kullerite tegevusest hoiduda ümbersuunamistehnoloogiaga. Teenuse abil saavad oma isiklikke andmeid kaitsta Eesti suured ettevõtted, portaalid kui ka nende kasutajad, teatas SmartTel Plus.

Eestis on erinevates kinnisvara- ja müügiportaalides kasutajate telefoninumbrid lihtsasti leitavad ja seetõttu ka ära kasutatavad. Kui müüja paneb oma auto või korteri müüki, peab ta tihti oma kontaktandmeid selleks avalikult jagama ning sellega ongi juba kurjategijate huvisfääri langenud. Samuti võib isiklik telefoninumber sattuda kurjategijate kätte läbi kullerite, toidukullerite või sõidujagamisteenuste, sest telefoninumbrid on nende süsteemide töötajatele ja partneritele nähtavad.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111