Jaga:
Autor: foundME • 13. mai 2021
Jaga:

Telia annab töötajatele tasuta ligipääsu Synctuitioni mediteerimisäpile

Synctuitioni asutaja Allan Eesmaa
Euroopa populaarseim mediteerimisrakendus Synctuition teeb mai ehk vaimse tervise kuu raames koostööd Eesti suurima telekommunikatsioonifirmaga Telia, pakkudes Synctuitioni platvormi kõigile Telia Eesti töötajatele tasuta, teatas idufirma.

Synctuitioni asutaja Allan Eesmaa peab Telia panustamist oma töötajate vaimse tervise eest hoolitsemisele tänuväärseks. "Soovime kiita Teliat nii olulise teema eestvedajana ja loodame, et ka paljud teised Eesti ettevõtted hakkavad rakendama lahendusi oma töötajate heaolu parendamiseks,” ütles ta. Eesmaa lisas, et personali heaolu eest hoolitsemine on ettevõtete sees kasvav trend ning on näha, et üha rohkem Eesti ettevõtteid pakub oma meeskondadele vastavaid lahendusi.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111