Jaga:
Autor: foundME • 19. mai 2021
Jaga:

Idufirma lükkab mängude kaudu turundusele hoo sisse

Adacti asutaja Kalev Kärpuk.
Foto: Erakogu
Turundajad maadlevad tänapäeval suure probleemiga: kuidas tulla toime tarbijate ühe väheneva tähelepanuläviga? 2020. aastal Baltikumi suurima ettevõtluskonkursi Latitude59 võitnud idufirma Adact näeb innovatiivse lahendusena mängustatud turundust, mille läbi saab ettevõte suurendada oma brändi tuntust, koguda kontakte ja leida uusi kliente.

Adacti asutaja Kalev Kärpuk on mängustamise ekspert, kes töötas varasemalt New Yorgis agentuuris Dopamine Fortune500 ettevõtetega. “Selleks, et igasugune interaktiivne lahendus veebis täidaks enda eesmärki, peab ta kasutajale olema väga lihtsasti arusaadav ning kuigi mänge luues üritati olla väga loovad ja teha uudseid lahendusi, jõuti lõpuks ikka teatud ennast tõestanud mängumehaanikate juurde, mille puhul on teada, et need alati toimivad," tõdes Kärpuk.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111