Jaga:
Autor: foundME • 28. mai 2021
Jaga:

Eesti meelelahutusvaldkonna äpp ostis ära külaliste nimekirja haldaja

BaBashi meeskond (vasakult) Andrei Stepin, Kristin Ireen Kuusk, Kaspar Kitsing ja Tõnn Luts.
Kaks aastat tagasi startinud meelelahutusmaastiku teenuseid koondav mobiilipõhine äpp Babash ostis maailmas tunnustatud külaliste nimekirja- ja kliendihaldusrakendust pakkuva GateMe. BaBashi meeskond plaanib pärast GateMe ostu oma kasutajatebaasi viis korda kasvatada ning laieneda Läti ja Leedu turule.

2019. aastal asutatud Eesti start-up BaBash on kiiresti arenev rakendus, mis lahendab meelelahutusteenuste tarbimise kitsaskohti, muutes toimingud kiireks, mugavaks ja digitaalseks. BaBashi äpi abil saab kohese ülevaate avatud meelelahutuskohtadest, osta sündmustele pileteid, broneerida laudu ööklubidesse või baaridesse ning teha ilma järjekorrata kontaktivabalt tellimusi. GateMe ostmine lisab võimaluse juba meelelahutuskoha uksel kiiremat teenindust pakkuda tänu lihtsale külastajate nimekirja haldamise programmile.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111