Jaga:
Autor: foundME • 7. juuni 2021
Jaga:

Veriff tõttab finantsasutustele appi

Veriffi tootearendusjuht ja kaasasutaja Janer Gorohhov.
Foto: Jake Farra
Veriff toob turule rahapesu tõkestamise toote ning sõlmib partnerluse vastavuskontrolli teostava ettevõttega Comply Advantage. Koostöö tulemusel saavad Veriffi kliendid uue toote abil võimaluse täita rahapesu tõkestamise seadusandlikke nõudeid.

Identiteedi tuvastamine, sanktsioneeritud isikute kontroll, negatiivse meediakajastuse monitooring ja pidev sanktsioneeringute automatiseeritud jälgimine võimaldavad finantsinstitutsioonidel võidelda rahapesuga. Veriffi uus toode võimaldab klientidel täita peamisi tunne oma klienti ja rahapesu tõkestamise nõudeid, et ära hoida finantspettusi.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111