Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 8. juuni 2021
Jaga:

Masinõppeidu Ender Turing sai Superangelilt ja Lemonade Standilt rahasüsti

Ender Turing töötab välja automaatset kõnetuvastuse lahendust, mis aitab finantssektori klientidel oma kõnekeskuste kvaliteeti parandada.
Foto: Wavebreakmedia ltd/Scanpix
Kiiresti arenev masinõppe idufirma Ender Turing on võitnud tuntud fondide ning ingelinvestorite huvi, kes tegid ettevõtesse kuuekohalise investeeringu. Lisaks on nad ka nüüd tunnustatud kui Cisco Solution Partner.

2018. aastal asutatud Ender Turing töötab välja automaatset kõnetuvastuse lahendust, mis aitab finantssektori klientidel oma kõnekeskuste ja äritegevuse kvaliteeti parandada. Firma on võitnud riskikapitalifondide Lemonade Standi, Superangeli ning mitmete silmapaistvate kohalike ingelinvestorite huvi, kes tegid ettevõtesse kuuekohalise investeeringu.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111