Jaga:
Autor: Kristel Härma • 17. juuni 2021
Jaga:

Icefire'i asutaja: müüsime oma elutöö ja ehitame uut ja suuremat

Icefire'i maha müünud kaasasutajad Jüri Kirme, Rivo Uibo, Vilve Vene, Ove Kreison ja Jan Lakspere keskenduvad nüüd täielikult oma järgmisele finantstehnoloogia ettevõttele Modularbank.
Foto: Sandra Palm/Modularbank
Äsja oma ettevõtte Euroopa kõige väärtuslikumale tehnoloogiafirmale maha müünud IT-firma Icefire’i kaasasutaja Vilve Vene sõnul oli 18 aastaga üles ehitatud firma asutajate elutöö. Varasema Hansapanga taustaga ettevõtjad ehitavad finantstehnoloogia valdkonnas üles juba oma järgmist ning kordades suuremat elutööd.

"Ma olen isiklikult ääretult rahul ja õnnelik," ütles Vilve Vene. "Loomulikult tehing ise on rahuldust pakkuv, aga just see, millise tuleviku sai endale see firma, mida me oleme 18 aastat ehitanud... See on uus algus," lisas ta.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111