Jaga:
Autor: Artur Kamberg • 5. juuli 2021
Jaga:

Üritusekorraldaja argipäev: kaoses sünnib pärleid

Latitude59 peakorraldaja Maarja Pehk ja sTARTUp Day peakorraldaja Marili Vihmann.
Sel korral käisid sTARTUp Day podcastis külas Latitude59 peakorraldaja Maarja Pehk ja sTARTUp Day peakorraldaja Marili Vihmann, kellega tuli juttu Eesti startup-ökosüsteemist, sellest, kuidas see on läbi aastate muutunud ja kasvanud ning millised on selle edasised eesmärgid ja suunad.

Samuti rääkisid Maarja Pehk ja Marili Vihmann idusektorile suunatud festivalide korraldamise vajalikkusest ja väljakutsetest, kaadrivoolavusest ja ka vallandamistest ning katsumustest, eriti viimase pooleteise aasta ja koroonapandeemia jooksul.

Saatejuht on Artur Kamberg.

Kuula saadet siit:

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111