Jaga:
Autor: Anete Hela Pulk • 13. juuli 2021
Jaga:

Kahekordse kasvuta oleks iduettevõtja pettunud

Mulierese juhi Merylin Rüütli sõnul oodatakse sel aastal kahekordset kasvu.
Autor: Karli Saul
Keskkonnasõbralikke puhastusvahendeid tootval iduettevõttel Mulieres on lootust sel aastal kaks korda kasvada, kinnitas ettevõtte juht Merylin Rüütli. Ka Change'i puhul näeb idufirma kaasasutaja Gustav Liblik, et aastatepikkune raske töö toob lõpuks tugevaid tulemusi.

Investeerimisfestivali iduettevõtete arutelus rääkis Rüütli, et esimesed lootusrikkad märgid tulid mai keskpaigas, kui turud hakkasid avanema. Seetõttu on tema hinnangul ettevõtte kahekordne kasv sel aastal tehtav, mis ongi Mulierese eesmärk. Rüütli tõdes, et juhul, kui nad seda ei realiseeri, oleks ta pettunud.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111