Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 14. juuli 2021
Jaga:

Vesinikuidu: mida suuremad summad, seda lihtsam raha kaasata

PowerUP Technologies juht Ivar Kruusenberg.
Foto: Raul Mee
Eesti vesinikuidufirma PowerUP Technologiesi juht Ivar Kruusenberg rääkis, et raha taha ettevõtte areng ei jää, kuna viimaste aastatega on investorid aina julgemalt hakanud panustama erinevatesse rohetehnoloogiatesse.

Seetõttu on Kruusenbergi sõnul ka PowerUPi järgmise aasta algul toimuva nelja miljoni suuruse rahakaasamise vastu investorite huvi juba praegu suur. Lisaks selgitas ta, milles seisneb PowerUPi toodete ainulaadsus ning kui suur nõudlus vesinikugeneraatorite vastu juba on. Samuti avaldas Kruusenberg ettevõtte kasvuplaane ning rääkis vesinikuturu olukorrast nii Eestis kui maailmas.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111