Jaga:
Autor: Neeme Korv • 16. juuli 2021
Jaga:

Eestile küberharjutusvälja rajav Thinnect pürgib Hiina turule

Thinnect juht ja asutaja Jürgo Preden.
Foto: Raul Mee
Asjade interneti lahendusi pakkuv Thinnect hakkab koostöös Nokiaga rajama kaitseministeeriumile küberharjutusvälja, kuid see ei ole ettevõtte juhi Jürgo Predeni sõnul kasumiteenimise projekt. Ettevõtte suurem eesmärk on siseneda tugevalt Hiina turule ning seejärel ka teistesse riikidesse.

Thinnect on patenteeritud traadita mesh võrgutehnoloogia. Perden selgitas Äripäeva raadio hommikuprogrammis, mida täpsemalt küberharjutusväli endast kujutab ning miks valiti koostööpartneriks just Nokia. Samuti rääkis ta täpsemalt Thinnecti tegevusest ja tõi välja, mis toimub arupuru vallas ehk andurite targa võrgu tehnoloogias.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111