Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 22. juuli 2021
Jaga:

Idufirma juht: meil on läbirääkimised tuhandete Hiina klientidega

Eurora juht Jaanus Vihand
Autor: Eurora
Äripäeva raadio hommikuprogrammis oli külas pikaaegne tippjuht Jaanus Vihand, kes hakkas hiljuti juhtima kaubandusettevõtteid maksu-tolliformaalsustes aitavat idufirmat Eurora. Vihandi sõnul on nende klientideks ettevõtted, kes liigutavad aastas sadu miljoneid pakke.

Ettevõte teatas sel nädalal 3 miljoni dollari kaasamisest. Vihand rääkis, et nende suuremad kliendid on Hiinast. “Meil on täna käsil väga suured läbirääkimised tuhandete Hiina klientidega. Hiina on võtmepunkt meie jaoks,” ütles ta.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111