Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 26. juuli 2021
Jaga:

Investoritelt rahasüsti saanud PayQin viib e-rahakotiteenuse Lääne-Aafrikasse

Eesti finantstehnoloogia ettevõtte PayQin meeskond.
Foto: PayQin
Aafrika juurtega Eesti finantstehnoloogia ettevõte PayQin kaasas 300 000 euro suuruse investeeringu eestlaste eestvedamisel, et luua ühtne maksepiirkond Lääne-Aafrikas. Ettevõte tahab aasta jooksul jõuda miljoni tehinguni päevas.

"Erinevalt paljudest suurematest Aafrika turgudest ei ole Lääne-Aafrikas mobiilsed pangandus- ja makseteenused laialdaselt kättesaadavad. PayQini asutajate soov oli seda olukorda muuta ja ettevõtte senine kasv on näidanud, et kõik võimalused saada regiooni domineerivaks e-rahakotiteenuse pakkujaks on PayQinil olemas. Usume ettevõtte missiooni ja meil on hea meel investoritena PayQini arengut nõu ja jõuga toetada," sõnas investeeringuringi juhtinvestor Gerri Kodres.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111