Jaga:
Autorid: Maarit Eerme, Johanna Adojaan • 29. juuli 2021
Jaga:

Idufirma lõi kaupluse, mida esmapilgul näha ei ole. Ka Cleveron valmistub tulevikutrendiks

Foodbiti taga on Gert-Kristjan Rungi, Kristi ja Alar Voogla
Foto: Maarit Eerme
Tallinnasse on lühikese ajaga tekkinud toidupood, mida esmapilgul näha ei ole. Eesti esimese dark store kontseptsiooni maaletoojaks on idufirma FoodBit. Oma pimelaoga on turule tulemas ka Bolt, samuti lõpetas pilootprojekti hiljuti Cleveron.

Comstore Group OÜ, kes on Foodbit ettevõtmise taga, veab kinnisvara taustaga Alar Voogla koos abikaasa Kristiga. Ettevõtte arengusse on panustanud ka omanikuna GKR Trade omanik Gert-Kristjan Rungi, kelle ettevõtte tooteportfellis on maailmas hästi tuntud joogi- ja snäkibrändid mh Vitamin Well, Barebells batoonid, Fruuti smuutid, kirjutab Kaubandus.ee.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111