Jaga:
Autor: Äripäev • 5. august 2021
Jaga:

Uus majanduslik võim rajab endale tsitadelle

Foto: Anti Veermaa
Näeme osa idufirmade puhul Eestiski ohtlikke suundumusi, mis on iseloomulikud suureks kasvanud globaalsete tehnoloogiafirmade juures, kus vastutustunne jääb vaid sõnadesse, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Äripäev leiab, et kui kiiresti kasvav ettevõte saavutab turul uusi teenuseid pakkudes või lausa uusi turge luues riigis ja üleilmselt arvestatava ühiskondliku mõju, peaks võrdeliselt kasvama ka ettevõtjate vastutustunne. See vastustunne peaks väljenduma läbipaistvuses, selguses ja hoolivuses firma enda organisatsioonikultuuris ja kliendisuhetes, kuid ennekõike aktiivses osalemises avalikus debatis. Kuulamine. kaasarääkimine ja küsimustele vastamine on eriti vajalik valdkondades, kus juba selgelt kujundatakse inimeste hoiakuid.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111