Jaga:
Autor: foundME • 26. august 2021
Jaga:

Loodi Eesti Virtuaal- ja Liitreaalsuse Assotsiatsioon

Üks EEVR asutajaid Kristen Tamm.
Foto: Tartu Teaduspark
15 ettevõtet ja organisatsiooni koondusid MTÜsse Eesti Virtuaal- ja Liitreaalsuse Assotsiatsioon (EEVR), mille eesmärk on tutvustada avalikkusele virtuaal- ja liitreaalsuse kasutusvõimalusi ning edendada valdkonnas Eesti-sisest ja rahvusvahelist koostööd.

“Laialt levinud arusaama kohaselt kuulub virtuaal (VR)- ja liitreaalsus (AR) mängude ja meelelahutuse maailma, aga tegelikkuses kasutatakse neid tehnoloogiaid juba täna väga edukalt ka teistes valdkondades tööstusest turunduseni ja haridusest ohutusennetuseni,” selgitas EEVRi juht Märt Lume pressiteates. “Viimastel aastatel on virtuaal- ja liitreaalsuse seadmed muutunud palju soodsamaks ja mugavamaks, mis aitab kaasa tehnoloogia järjest laiemale kasutuselevõtule igapäevaelus.”

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111