Jaga:
Autor: foundME • 1. september 2021
Jaga:

Haridusidu Mentornaut ja Kose Gümnaasium lõid käed - õpilastele tasuta eratunnid

Idufirma Mentornaut tegevjuht Markus Meresma (vasakul) ja operatsioonijuht Gregor Mändma.
Foto: Mentornaut
Sellest õppeaastast alustavad koostööd Kose Gümnaasium ning Ajujahil tähelepanu köitnud haridustehnoloogia ettevõte Mentornaut - koos pakutakse õpilastele tasuta eratunde. Tegemist on pilootprojektiga, millesarnaseid võiks tulevikus Eesti koolides näha teisigi.

Kose Gümnaasium kingib 20 õpilasele tasuta eratunni, tänu millele on õpilasel võimalus saada koolivälist lisatuge. Eraõpetaja teenus ei ole ainult noortele, kes on mõnes aines maha jäänud või kelle õppeedukus sai distantsõppel kannatada, vaid ka neile, kes valmistuvad eksamiteks ja olümpiaadideks või tunnevad, et soovivad mõnes teemas minna rohkem süvitsi kui kool seda võimaldab.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111