Jaga:
Autor: foundME • 2. september 2021
Jaga:

Septembris näeb peade kohal linnalennunduse tulevikumasinaid: õhutaksod, pakiveodroonid jm

EHangi droon.
Septembri jooksul viib Lennuliiklusteenindus koostöös droonide arendajate ja tootjatega läbi kõiksugu erinevate droonide testlende Tartus, Tallinnas ja Tallinna-Helsinki vahel. Näha võib õhutaksosid, pakiveodroone, kaardistamis- ja seiremasinaid - õhk on tulevikutehnoloogiast tihe.

Projekti raames katsetatakse erinevaid tehnilisi lahendusi mehitamata lennuliikluse korraldamiseks. Lisaks Eestile toimuvad testlennud veel Soomes, Poolas ja Austrias. Koostööd tehakse troonide tootjate ja arendajatega CAFA Tech Estonia, Threod Systems Estonia ja EHang.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111