Jaga:
Autor: foundME • 9. september 2021
Jaga:

Paindliku töökeskkonna nõudlus kasvab

Gustav Cafe Silen vaikusekabiin.
Foto: Silen
Helikindlaid telefoni- ja nõupidamisruume tootev Silen lansseerib uudse platvormi Silenbooking, mille eesmärk on pakkuda atraktiivset töökeskkonda avalikus ruumis. Alates 8. septembrist käivitub pilootprojekt Tallinnas ja sel aastal on plaanis laieneda ka välisriikidesse.

Silenbookingu vahendusel saab leida ja broneerida sobiva vaikusekabiini. Ette broneerimine ei ole kohustuslik, vaba ruumi olemasolul saab kohapeal siseneda lihtsalt QR-koodi skaneerides. Ettevõtte eesmärk on kaugtöötamise mudel ümberdefineerida, tuua mängu värskendav alternatiiv kontoris ja kodus töötamise kõrval, mis sobib käesolevasse ajastusse.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111