Jaga:
Autor: Jaan Martin Raik • 10. september 2021
Jaga:

Maasse investeeritavad summad algavad bussipiletirahast

LandEx hakkab investoritele pakkuma maad väikeste osade kaupa, kuid investoril tasub arvestada ka riskidega. Fotol LandEx asutaja Randy Padar.
Foto: Andras Kralla
Septembris alustab tegevust uus ühisrahastusplatvorm LandEx, mis hakkab pakkuma investoritele võimalust oma portfelli hajutada läbi maainvesteeringute, mis on ajalooliselt olnud üks vara väärtust paremini hoidvaid varaklasse. Ekspert soovitab aga olla ettevaatlik maahindamise kvaliteedi osas, vahendab Äripäev.

Ettevõtte asutaja Randy Padari sõnul on maa üks lihtsamaid varasid, millest aru saada, mis on tinginud ka suure huvi portaali vastu. Ettevõtte asutaja sõnul on neil ootenimekirjas juba nelisada inimest ning portaal ise avatakse lähinädalatel.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111