Jaga:
Autor: foundME • 15. september 2021
Jaga:

Karma Ventures müüs sel aastal neljanda portfelliettevõtte

Karma Ventures asutajapartner Margus Uudam.
Autor: Eiko Kink/Äripäev
Euroopa deep-tech idufirmadesse investeeriv riskikapitalifond Karma Venturesi jaoks oli andmete analüüsitarkvaraga tegeleva ettevõtte SpectX müümine USA börsil noteeritud ettevõttele Dynatrace sellel aastal juba neljas väljumine Põhja- ja Baltimaade regioonis asuvast tehnoloogiaettevõttest.

Uut ülemaailmsete tehnoloogialiidrite esiletõusu ning seeläbi Euroopa positsiooni tugevdamist tehnoloogiaettevõtete maastikul toetavad siinse regiooni tugevad haridussüsteemid, väga soodne investeerimiskliima ja Euroopa kõige intensiivsem idufirmade kasvulava, teatas fond.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111