Jaga:
Autor: foundME • 16. september 2021
Jaga:

Hinrikus ja Tamkivi investeerisid Helsingi riskikapitalifondi Maki.vc

Riskikapitalifondi Maki.vc meeskond.
Autor: Maki.vc
Jätkusuutlikusse ja süvatehnoloogiasse investeeriv Helsingi riskikapitalifond Maki.vc on teise fondi kogunud 100 miljonit eurot. Investeerijate hulgas on ka Eesti ettevõtjad ja investorid Taavet Hinrikus ning Sten Tamkivi.

Maki.vc eesmärgiks on investeerida seemnefaasis idufirmadesse üle Euroopa. Uue fondi esimesed investeeringud hõlmavad Suurbritannias asuvat idufirmat Baseimmune, mis tegeleb antigeenide ja vaktsiinidisainiga, toidutehnoloogiaidu Volare ja idufirmat PixieRay, mis arendab adaptiivseid prille.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111