Jaga:
Autor: Jekaterina Molotkova • 27. september 2021
Jaga:

EstBANi president: edukas ingelinvesteering on meeskonnamäng ja Eesti on tippmängijaid täis

EstBAN uus president Lev Dolgatsjov.
Foto: Liis Treimann
Eesti Äriinglite Assotsiatsioon ehk EstBAN sai endale septembrist uue presidendi, Lev Dolgatsjovi. Tänavu kevadel presidendiks valitud Kristjan Raude teatas septembri alguses soovist tagasi astuda, kuna jätkab uues ametis.

Alates septembrist on Kristjan Raude, kel on 15 aasta pikkune ettevõtlus- ja investeerimiskogemus, investeerimis- ja kauplemisplatvormi Funderbeam grupi ärijuht. Selle jaoks astus ta tagasi EstBANi presidendi ametist ning mitme idufirma juhtinvestori kohalt. Uueks presidendiks valis juhatus EstBANi eelmise asepresidendi Lev Dolgatsjovi, asepresidendiks sai Lauri Antalainen.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111