Jaga:
Autorid: Signe Sillasoo, Priit Pokk, Aivar Hundimägi, Raivo Sormunen, Johanna Adojaan, Marge Ugezene • 30. september 2021
Jaga:

Tehnoloogiaäri rikkaimate TOP 60: Eesti sai endale esimesed miljardärid

Wise´i asutajad Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann.
Foto: Eiko Kink
Rikaste TOPi esikolmiku panid sarnaselt eelmisele aastale kinni iduettevõtjad - Wise’i asutajad Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus ning Bolti asutaja Markus Villig. Lisaks nendele leiab 500 jõukaima seast veel ligi 60 IT, tehnoloogia, startupinduse ja investeeringutega seotud ettevõtjat.

Esikoht kuulub Wise’i asutajatele Kristo Käärmannile ja Taavet Hinrikusele. Kui eelmise aasta suvel soetas USA investeerimisfond D1 Capital Partners ligikaudu 200 miljoni dollari väärtuses osaluse meeste loodud Wise’is, mille toel kasvas Eesti finantstehnoloogia lipulaeva oletatav turuväärtus üle 5 miljardi dollari, siis täna on need numbrid juba kordi suuremad.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111