Jaga:
Autor: foundME • 5. oktoober 2021
Jaga:

Eesti idu osales Vormel-1 etapil

Fyma asutajad Taavi Tammiste (vasakul) ja Karen Burns.
Foto: Fyma
Tänavusele Hollandi vormelietapile lisasid põnevust tehisintellektil põhinevate kaameratega varustatud Eesi iduettevõtte Fyma droonid, mis aitasid inimeste liikumist kaardistades parandada kasutajakogemust ja suurendada reisijate turvalisust.

Fyma tegi koostööd Hollandi raudtee-ettevõttega NS, et kaardistada rahvahulkade liikumine Zandvoorti ringraja ja raudteejaamade vahel. Fyma tarkvaraga varustatud kaameraid kandvad droonid kaardistasid raudteejaama katust maandusmiplatsina kasutades kiiresti kogu piirkonna, võimaldades raudtee-ettevõttel paremini rahva hulka hoomata ja inimeste liikumist mõista.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111