Jaga:
Autor: foundME • 5. oktoober 2021
Jaga:

Esimene Eesti ettevõte alustab koostööd CERNiga

Miltton Events pakub võimalust külastada CERNi virtuaalselt.
Foto: CERN
Euroopa Tuumauuringute Organisatsioon (CERN) sõlmis lepingu sündmuslahendusi pakkuva ettevõttega Miltton Events 3D-keskkonnas virtuaalsündmuse loomiseks. Tegemist on esimese koostööga Eesti ettevõtte ja rahvusvahelise teadusorganisatsiooni vahel pärast Eesti astumist CERNi assotsieerunud liikmeks.

Eesti ettevõte korraldas CERNi vilistlaste kolmepäevase kokkutuleku CERN Alumni Second Collisions, mis tõi virtuaalselt kokku üle 400 inimese. 1.–3. oktoobrini toimunud üritus leidis aset Miltton Eventsi kaasasutatud virtuaalürituste platvormil Global Virtual Solutions. Ürituse jaoks arendati 3D-virtuaalruum, mis võimaldab külalistel vabalt liikuda ja omavahel suhelda.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111