Jaga:
Autor: foundME • 22. oktoober 2021
Jaga:

Hea, väga hea ja nagu uus - Ringy ja Fonum lõid käed

Ettevõtte Ringy tegevjuht Kristo Kraft
Foto: Johanna Adojaan
Alates oktoobrist saab tänu seadmeringluse idu Ringyle ja nutiseadmete kiirhooldusketi Fonumi koostööle osta refurbished ehk korda tehtud telefone, pakkudes sellega keskkonnasõbralikumat alternatiivi uue telefoni ostmisele.

„Meil on väga hea meel, et saame pakkuda oma klientidele võimalust soetada kvaliteetseid ja heas seisukorras teise ringi seadmeid. Loodame selle projektiga muuta mõtteviisi ja teadvustada inimestele seadmete ümbertöötlemise ning mitmekordse kasutamise võimalusi,“ kommenteerib Fonumi nutiseadmete kiirhooldusketi juht Ivar Tennokese.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111