Jaga:
Autor: foundME • 2. november 2021
Jaga:

ELMO Rendi kaugjuhitava auto tehnoloogia on jõudnud lõppfaasi

ELMO Rendi demonstratsioonid läksid niivõrd edukalt, et kaugjuhitavas autos viibiva turvajuhi hoolsa pilgu all lubati kaugjuhimispulti ka mõned entusiastlikud pealtvaatajad
Foto: ELMO Rent
Eelmisel nädalal toimunud regiooni suurimal rohetehnoloogia konverentsil GreenEST Summit demonstreeris ELMO Rent esmakordselt avalikkuse ees oma kaugjuhitava auto tehnoloogiat läbi 4G sidevõrgu. Ettevõte võitis ka EstBANi ja Advokaadibüroo Triniti poolt välja pandud peaauhinna.

Kultuurikatla kõrvale ELMO Rendi jaoks ettevalmistatud kinnisesse parklasse oli end vaikselt hiilinud kaugjuhitavaks ehitatud elektriauto Nissan Leaf, mida juhiti läbi 4G sidevõrgu hoones sees asuvast kaugjuhtimispuldist.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111