Jaga:
Autor: foundME • 12. november 2021
Jaga:

Ridango kontaktivaba nutilahendus vallutab Rootsi bussisõitjate südameid

Ridango müügidirektor Sven Rosenberg.
Foto: Ridango
Eesti ettevõte Ridango lihtsustas uue kontaktivaba nutilahendusega ühistranspordis pileti soetamist piirkonnas, kus elab 1,4 miljonit inimest. Nüüdsest saavad Lõuna-Rootsi Skåne bussireisijad oma sõidu eest tasuda füüsilist piletit, sularaha või pangakaarti kasutamata.

Ridango, Rootsi ühistranspordifirma Skånetrafikeni ja Telia koostöös on ühissõidukeis kasutusel Apple Pay Express Mode kiirmakselahendus. See tähendab, et Skånetrafikeni kliendid saavad linnaliinibussides sõidu eest kontaktivabalt ja mugavalt tasuda, viibates validaatori juures vaid oma iPhone’i telefoni või Apple Watchi kellaga.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111