Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 17. november 2021
Jaga:

Elektriliste kastirataste tootja asub investoreid otsima

Hagen Bikesi asutaja Kaspar Peek ja kaasasutaja Taaniel Mägi.
Foto: Hagen Bikes
Tallinna börsi alternatiivturule First North on novembri lõpus tulemas elektriliste kastirataste tootja Hagen Bikes, mille osanike hulgas on jalgrattur Tanel Kangert, elektriliste tõukerataste tootja Comodule ning investorid Jaak Roosaare ja Madis Müür.

Hagen Bikes plaanib juba novembri lõpus viia oma aktsiad Tallinna First Northi börsile ning kaasatava kapitaliga plaanitakse suurendada tootmistehase ruume ja võimekust. Lisaks plaanitakse kaasatava kapitaliga laiendada senist müügivõrgustikku üle Euroopa ja tuua turule uuendatud jalgrattamudel.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111