Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 15. november 2021
Jaga:

Haridusidud: nii see enam jätkuda ei saa

Idufirma Edumus asutaja ja tegevjuht Maria Rahamägi (vasakul) ja idufirma Mentornaut asutaja ja tegevjuht Markus Meresma.
Autor: Johanna Adojaan
Miks langes pandeemia keskel Mentornaudi eratundide järele nõudlus, kuidas suhtusid uude töökorraldusse Edumuse kaudu koolides õpetavad spetsialistid ning milliste ootamatustega veel on tulnud rinda pista, jutustavad foundME podcastis idufirmade asutajad ja tegevjuhid Maria Rahamägi ja Markus Meresma.

Saates räägime sellest, millised olulised uuendused haridussektoris tänu kaugõppe arenguspurdile hoogu said, milliseid uusi võimalusi pakub tehnoloogia areng haridussektoris ning kuidas seda maksimaalselt ära kasutada ning mida põnevat sügis Mentornaudile ja Edumusele toob. Juttu tuleb ka uuest Edumuse koolist ning Mentornaudi laienemisest.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Liina Leiten
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5184004
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111