Jaga:
Autor: foundME • 24. november 2021
Jaga:

Tuntud iduinvestorid tõttavad filmisektorit toetama. Rahastuse saab 15 filmi

Tallifornia Film Fundi asutajaks on ettevõtja Ran Rannu, kes on ka filmi "Ükssarvik" stsenarist ja režissöör.
Foto: Andras Kralla
Idumaailmas tegus ettevõtja ja investor Rain Rannu asutas koos teiste tuntud investoritega Tallifornia Film Fundi, mis on Eesti esimene erakapitalil põhinev filmiinvesteeringute fond, mis investeerib järgmise nelja aasta jooksul vähemalt 15 täispika mängufilmi tootmisesse.

“Meid huvitavad ambitsioonikad ja loovalt põnevad filmiprojektid, mille tegijatel on tahe ja võimekus koduriigist välja murda ning kõnetada vaatajat üle maailma,“ ütles fondi asutaja ja partner Rain Rannu. “Eesmärk on anda oma väike panus, et Eesti film jõuaks kaugemale.”

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111