Jaga:
Autor: foundME • 8. detsember 2021
Jaga:

Startup Wise Guys sihib marypoppinslikku portfooliot. Kiirendi kaasab 52 miljonit eurot

Startup Wise Guysi partnerid Dag Ainsoo, Cristobal Alonso, Herty Tammo (paremal).
Foto: Startup Wise Guys
Riskikapitaliettevõte ja ärikiirendi Startup Wise Guys kaasab kolme riskikapitalifondi jaoks üle 52 miljoni euro. Fondide kaudu investeerib ettevõte kuni kolme aastaga vähemalt 250 idufirmasse, ehitades üles piirkonna suurimat idufirmade portfelli rohkem kui 500 varajase faasi ettevõttega.

Kolme fondi kaudu investeerib ettevõte silmapaistvatesse idufirmadesse üle maailma, keskendudes Balti regioonile ja Kesk- ja Ida-Euroopa piirkonnale, kuid tegutseb aktiivselt ka teistes riikides, näiteks Itaalias ja Türgis. Esmakordselt on nüüd Eestis ka spetsiaalne jätkuinvesteeringute fond Opportunity Fund I, mis investeerib Startup Wise Guys'i portfelli parimatesse edasijõudnud ettevõtetesse.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111